top of page

ESITTELY

RECION OY YLIVIESKA

Ylivieskan Recionin konepajalla on arvokasta ihmisten tieto- ja taitopääomaa. Osaamista ja kokemusta voidaan siirtää monille alueelle sijoittuvalle yritykselle. Samalla luodaan Recionin toimintaa tukeva alihankinta- ja palveluritysverkosto.

RECION OY:n TULEVAISUUS

Recion Oy Ylivieskan tehdas muuttuu moderniksi yritystoiminnan keskittymäksi, jossa yrittäminen, tieto- ja taitopääoma yhdistyvät uudella tavalla palvelemaan tulevaisuuden liike-elämän tarpeita. Ylivieskan Recion on tehokas ja toimiva kokonaisuus sekä Recionin toimintaa tukee monipuolinen ja osaava yhteistyöverkosto.

recionoy.jpg

MONET MAHDOLLISUUDET

Recion joko vuokraa itse tuotanto- ja toimistotiloja yrityksille tai yhdessä muiden toimijoiden ja rahoittajien kanssa toteuttaa vastaavien tilojen rakentamisen.

Ylivieskassa on menossa nyt samaan aikaan akkujen kierrätysteknologiaan ja akkujen kierrättämiseen liittyvä laaja-alainen EU-hanke. Se tukee uusien toimialaan liittyvien yritysten tulemisen osaksi R-yritysverkostoa. Hankkeessa luodaan täysin uusi alueellinen kiertotalouspuisto-ympäristö, joka sijoittuu ja rakentuu Ylivieskaan.

Recion valmistaa räätälöityjä tuotteita ja vaativia putkiratkaisuja asiakkailleen. Recion on yksi pitkäaikaisimmista ja monipuolisimmista putkivalmistajista Pohjois-Euroopassa. Recionilla on vuosikymmenien kokemus kuumasinkityksestä ja tarjoamme asiakkaillemme nopeat toimitusajat palveluillemme. Tuotannossa on kaksi erillistä pintakäsittelylinjaa, jotka mahdollistavat korkealaatuisen sinkityslaadun erikokoisissa ja -muotoisissa kappaleissa.

ASME on yksi vahvuuksistamme. Olemme yksi harvoista tehtaista Euroopassa, jonka American Mechanical Engineers Society (ASME) on hyväksynyt. Lisäksi olemme hyväksytty Säteilyturvakeskuksen (STUK) valmistaja Suomessa. Olemme myös CE-sertifioitu metalliputkistojen valmistaja ja toimilupa valmistaa painelaitteiden kuumia ja kylmämuovattuja sekä hitsattuja osia.

Hankinnat tukevat liiketoimintaa tarjoamalla kustannustehokasta tietotaitoa toimittajaverkoston ja uusien mahdollisuuksien hankkimiseen, putkistomateriaalien ostamiseen sekä logistiikan ja huolinnan koordinointiin toimitusketjussa. Recionilla löytyy asiantuntemusta tavanomaisista toimituksista aina vaativien teknisien ja turvallisuusvaatimuksien täyttäviin toimituksiin asti.

Recion logo
bottom of page