top of page

MENESTY YLIVIESKASSA

Ylivieska on valtateiden risteyspaikka, jonka rautatieyhteydet muualle Suomeen ovat mainiot. Myös satama on lähellä. Teollisuusalan työpaikkoja Ylivieskasta löytyy runsaasti. Ylivieskan markkina-alue käsittää noin 100 000 asukasta.

Ylivieska on kehittyvä ja kasvava aluekeskus, jossa on hyvät palvelut, edellytykset viihtyisään asumiseen, itsensä kehittämiseen

ja monipuoliseen yritystoimintaan.

Keskusta-5.jpg

Ripeät yrityspalvelut ja kasvukeskus!

Alueensa kasvukeskus Ylivieskassa on vetovoimaa. Ylivieska on poikkeuksellinen kaupunki seutukaupunkien joukossa, se tutkitusti kasvaa ja kehittyy. Ylivieska antaa kasvulle hyvät eväät.

Se on vireä ja energinen mutta samalla turvallinen ”pienisuuri” kaupunki alueensa ympäryskuntien
keskuksena sekä maanteiden ja rautateiden solmukohtana. Ylivieska tekee systemaattisesti työtä,
jotta jo nyt 100 000 ihmisen markkina-alue jatkaa kasvuaan.

Ihmisläheistä asumista -
kaupunki Kalajoen rannalla

Ylivieska on juuri sopivankokoinen kaupunki erikokoisille perheille. Täällä naapurit tunnetaan ja uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja elämme joka päivä hyvän kasvun pieniä ja suuria ihmeitä. Meillä
on koteja ja kotitontteja jokirannasta keskustaan. Kaupat, harrastukset, lenkkipolut ja marjametsät ovat vieressä, talvi on valkoinen ja ilma puhdas. Kaunis joki virtaa kaiken keskellä. Täällä tottuu myös erinomaisiin urheilu- ja kulttuuripalveluihin ja siihen, että yhteistä kehitetään kasvu mielessä.
Ei hassumpi paikka elää ja olla.

Keskusta-4.jpg
bottom of page